Ride Two Wheels je blog namenjen promovisanju ideje o čistijim gradovima, napravljenim za ljude, ne za automobile. Oduševljeni činjenicom da električni trotineti, skuteri i bicikle polako postaju glavna prevozna sredstva u urbanim sredinama, pokrenuli smo sajt na engleskom jeziku RideTwoWheels.com koji se bavi novinama u svetu vozila na električni pogon.

Iako se i na našim ulicama sve češće mogu videti električne bicikle i trotineti, u Srbiji električna vozila još uvek nisu prihvaćena. To je delimično i zbog činjenice da nema mnogo izvora informacija o prevozu na električni pogon, i širokom spektru vozila koja spadaju u ovu kategoriju.

Dualtron skuteri Beograd, Srbija

Tako je nastao ovaj blog sa željom da dopremo do onih koji su u potrazi za alternativnim načinom prevoza, da zajedno pretvorimo saobraćaj u gradu u zabavnu, udobnu vožnju, koja nije štetna za okolinu. Ovde možete naći vesti iz sveta električnih vozila, najnovije modele, testove i ocene. Trudimo se da budemo objektivni, ali i da vam predstavimo naša lična iskustva u vožnji ovih fantastičnih dvotočkaša. Ako imate bilo kakvih pitanja možete da nam pišete u svako doba.
Prijatna vožnja!